You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Magunkról

Üzletünk a a város szívében a Oktogonnál található. Több mit 20 éve állunk a menyaszonyok rendelkezésére alklami és menyasszonyi ruhák biztosításában. Szakmai tapasztalatunkkal szeretnénk hozzájárulni hogy a legszebb esküvői ruhát megtaláljuk Önnek.

Számunkra a legfontosabb a menyaszony elégedettsége és boldogsága hisz élete egyik legfontosabb napjára készül. Kedves udvarias kiszolgálás és kifogástalan minőségű esküvői ruhák várják önt szalonunkban. Márkás csak eredeti, márkavédett esküvői ruhákat tartunk. ( Másolásukat a törvény szigorúan bünteti! )

A világhírű spanyol San Patrick csodálatos esküvői ruhái és a Pronovias White one kollekciója (fiatalos lendületes, modern stilusirányzat) megvásárólható és kölcsönözhető esküvői ruhaszalonunkban. A párizsi kollekciónk a híres Divina Sposa Misskelly Paris esküvői ruhák, Budapesten csak nálunk, páratlan választékban megtalálhatók. Rendkívűl elegáns nagyon kifinomúlt stilusírányzatot képvisel.

Ruháink

Miért válasszon minket

Vendégeink csak 1.osztályú és kifogástalan minőségű esküvői ruhákat találnak nálunk. Mennyaszonyi ruhák kedvező áron megvásárolhatók üzletünkben. Esküvői ruhák elengedhetetlen része a fejdísz,fátyol és a kesztyű.Nagy választékot talál nálunk ezekből is. Koszorúslány ruhák, gyermekek és felnőttek számára, menyecske ruhák több színben és méretben nagy választékban kaphatók.

Látogasson el hozzánk és találja meg nálunk álmai ruháját!

Várjuk szeretettel!